Tuotteet

Tarjoamme laadukkaita ja kotimaisia tuotteita hautaukseen liittyvissä asioissa. Tuotevalikoimastamme löytyy hauta-arkut ja uurnat sekä vainajan paidat. Kauttamme saat myös hautakivet valmiiksi kaiverrettuna.

Tutustu tuotteisiin sekä palveluihimme. Hautauspalvelu Strömbergillä on yli 90 vuoden kokemus hautauspalveluista palvelumme kattavat kaikki hautaamiseen liittyvät  toimet.

Arkut

Suomessa kaikki vainajat saatetaan arkussa – hautaan tai tuhkaukseen. Ruumisarkku on näin aina keskeinen osa läheisen viimeistä matkaa. Ajatuksella valittu arkku kuvastaa juuri niitä asioita, joilla vainajan ainutkertaista elämää halutaan kunnioittaa.

Valikoimamme sisältää puisia ja verhoiltuja arkkuja. Kaikki ruumisarkkumme valmistetaan perinteisiä käsityötaitoja kunnioittaen, parhaista materiaaleista ja suurella ammattitaidolla.


Uurnat

Uurnavalikoimamme on laaja. Materiaaleja, värejä ja muotoiluja on monia. Käytetyin materiaali on puu, mutta myös verhoillut sekä metallista tai keramiikasta valmistetut uurnat ovat pysyvä osa valikoimaamme.

Pääosa uurnistamme on Punkalaitumella valmistettavia Avainlippu-tuotteita. Uurnien valmistus on tarkkaa ja huolellisuutta vaativaa työtä, jota käsityöläisemme ovat tehneet jopa vuosikymmeniä. Kaikki uurnamme ovat maatuvia.


Vainajan paidat

Tarjoamme myös vainajan vaatetukseen laadukkaita, kotimaisia vaihtoehtoja.

Kauniisti suunnitellut paidat ovat suomalaista käsityötä ja ovat valmistettu pellavasta.


Hautakivet

Avustamme hautakiven valinnassa. Lähes kaikki mallit ovat muunneltavissa koon, koristeiden, kivilajin, pintakäsittelyiden ja pohjakiven suhteen.

Käytetyt kivilaadut ovat pääosin kotimaisia, joka edistää suomalaisen kiven käyttöä nyt ja tulevaisuudessa.

Luotettavaa, ammattitaitoista ja asiantuntevaa palvelua

Hautauspalvelu Strömberg on Suomen Hautaustoimistojen Liitto Ry:n jäsen.
Se on sitoutunut noudattamaan liiton kauppatapaohjetta, eurooppalaista standardia ja eettisiä ohjeita sekä kunnioittamaan ja palvelemaan omaisia luottamuksellisesti.

Yhteystiedot

  • 05 - 230 38 88
  • Mannerheimintie 9 49400 Hamina

Palvelemme

  • Ma - pe
    10:00 - 18:00

Jaa tämä artikkeli

Hautauspalvelu Strömberg

Hautauspalvelu Strömberg on palvellut luotettavasti yli 90 vuotta. Palvelumme kattavat kaikki hautaamiseen liittyvät toimet.

Olemme Suomen Hautaustoimistojen liiton jäsenyritys

Copyright © 2022- Hautauspalvelu Strömberg Hamina. Oikeudet muutoksiin pidätetään.